Rabu, 31 Januari 2018

Síla srdce 2007 Online CZ Dabing

Síla srdce 2007 Online CZ Dabing

★★★★☆

Síla srdce má skóre 7,1 z 10, na základě 4846 recenzí



Síla srdce je skutečný příběh britského reportéra Daniela Pearla, který byl 23. ledna 2002 unesen islamistickými teroristy v jižním Pákistánu a o měsíc později popraven. Celý svět byl šokován brutálním činem a nikdo si neuměl představit utrpení v té době šest měsíců těhotné Mariane, která do poslední chvíle věřila, že se Daniel vrátí. Příběh zachycuje celý měsíc, kdy byl Daniel nezvěstný, vyjednávání o jeho propuštění a je protkán vzpomínkami na jejich společný život. Jak může terorismus bolestně zasáhnout do života naprosto nevinnných lidí a změnit jej navždy.


Síla srdce 2007 Online CZ Dabing

Síla srdce

Podrobnosti


Původní název : Síla srdce
Země : Tanzanie
Délka : 142 minut
Jazyk : tagalština (tl)
Žánr : tragikomedie
Režie : Benicio Ezara
Scénář : Neysa Zafran

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Schyler Niya, Heledd Maazin
Hudba : Sukhpal Cristabel
Produkce : Theya Saadiah
Kamera : Evi Tessie
Kostýmy : Dalraj Anusan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Rok Studios
Premiéra : USA 14. leden 1982
Distribuce : sisu production
Tržby : 03 912 582 USD
Rozpočet : 07 673 902 USD

Síla srdce (2007) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
Síla srdce je skutečný příběh britského reportéra Daniela Pearla, který byl 23. ledna 2002 unesen islamistickými teroristy v jižním Pákistánu a o měsíc později popraven.
Síla srdce / Mighty Heart, A (2007) | ČSFD.cz
Síla srdce je skutečný příběh britského reportéra Daniela Pearla, který byl 23. ledna 2002 unesen islamistickými teroristy v jižním Pákistánu a o měsíc později popraven.
Síla srdce - Mighty Heart, A - Osobnosti.cz
Síla srdce tentýž příběh vypráví z pohledu asi nejzasvěcenějšího člověka, Pearlovy těhotné manželky Marianne (Angelina Jolie).
Význam symbolů - SRDCE | ElitniRebel.cz
Symboly nás obklopují, ovlivňují a některé jsou nám velmi blízké, proč? Přečtěte si náš seriál síla symbolů - aktuálně představuje symbol SRDCE.
Síla srdce (2007) | Filmy online ke shlédnutí zdarma
Filmy-ke-shlédnutí.net Vám umožní shlédnout film Síla srdce online zdarma. Film Síla srdce také ke stažení! Sledujte film Síla srdce online nebo ke stažení v té nejlepší kvalitě zdarma!


DVDrip. Full Movie. Cz dabing. Hd. Ke Shlednutí..1080p. Český Dabing. Stream. Celý Film. Ke Stažení. 4k blu ray. Film online. MP4. Zdarma. Ke shlédnutí. Stáhnout. iPhone. 480p. Download. České. Česká. 720p. BDrip. Watch Free. Český Film. Ulozto. Sleduj Filmy. iPad. Cz titulky. Avi