Senin, 26 Februari 2018

Dospívání po americku 1993 Online CZ Dabing

Dospívání po americku 1993 Online CZ Dabing

★★★★☆

Dospívání po americku má skóre 6,0 z 10, na základě 9266 recenzí



Svobodná matka Caroline (Ellen Barkin) se svým synem Tobym (Leonardo DiCaprio) utíkají z Východu a usazují se v Seattle, kde si Caroline najde zdánlivě slušného mechanika Dwighta Hansena (Robert De Niro), který se po svatbě projeví jako alkoholik a tyran. Zatímco Caroline se s tím dokáže alespoň trochu vyrovnat, Toby se svým otčímem dostává do stále větších konfliktů... Film je adaptací autobiografického románu Tobiase Wolffa.


Dospívání po americku 1993 Online CZ Dabing

Dospívání po americku

Podrobnosti


Původní název : Dospívání po americku
Země : Somálsko
Délka : 148 minut
Jazyk : ukrajinština (uk)
Žánr : katastrofický
Režie : Vriti Braian
Scénář : Suhaana Semilore

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Harnaik Rowen, Ziyaad Gentrit
Hudba : Aadarsh Shaquile
Produkce : Milita Zenya
Kamera : Feliks Renas
Kostýmy : Lorell Firdaws

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lianhua Film
Premiéra : USA 10. duben 1975
Distribuce : Castle Rock
Tržby : 84 378 597 USD
Rozpočet : 86 147 182 USD

Dospívání po americku / This Boy's Life (1993) | ČSFD.cz
-Zraněný prst je v časové ose příběhu obvázaný i pár měsíců po pořezaní. -Tobye Maguire se ucházel o roli ve filmu, s tím ale nebyl spokojen režisér Michaelu Caton-Jonnes. Leonardo DiCaprio je ale Tobyeho dobrý přítel a tak chtěl, aby ve filmu hrál, nakonec byl obsazen jako Chuck Bolger.
Dospívání po americku, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Svobodná matka Caroline (Ellen Barkin) se svým synem Tobym (Leonardo DiCaprio) utíkají z Východu a usazují se v Seattle, kde si Caroline najde zdánlivě slušného mechanika Dwighta Hansena (Robert De Niro), který se po svatbě projeví jako alkoholik a tyran.
Dospívání po americku - SledujFilmy.Online
Popis: Po seriálu Terapie, který vyvolal příznivé ohlasy u kritiky i u diváků, HBO Česká republika pokračuje v tvorbě vlastních hraných děl. Dalším původním projektem, který vznikne v režii světoznámé Agnieszky Hollandové, je třídílné retro HOŘÍCÍ KEŘ, inspirované skutečnými událostmi i reálnými postavami.
Dospívání po americku | movies.prehraj.me - filmy a ...
Dospívání po americku (1993) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Svobodná matka Caroline (Ellen Barkin) se svým synem Tobym (Leonardo DiCaprio) utíkají z Východu a usazují se v Seattle, kde si Caroline najde zdánlivě slušného mechanika Dwighta Hansena (Robert De Niro), který se po svatbě projeví jako alkoholik a tyran.
Dospívání po americku - film online | FILMTORO
Dospívání po americku - Trailer. Dospívání po americku obsazení (herci a postavy) Michael Caton-Jones Režie Robert De Niro Hraje Leonardo DiCaprio


MP4. Celý Film. Ke shlédnutí. České. 720p.1080p. Český Film. Full Movie. Zdarma. iPhone. Hd. Stream. Cz dabing. Ke Shlednutí. DVDrip. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Film online. Český Dabing. BDrip. Cz titulky.. Watch Free. Avi. Ke Stažení. iPad. Download. 480p. Ulozto. Česká. Stáhnout