Sabtu, 11 Agustus 2018

Lidská stonožka 2 2011 Online CZ Dabing

Lidská stonožka 2 2011 Online CZ Dabing

★★★★☆

Lidská stonožka 2 má skóre 6,8 z 10, na základě 6201 recenzí



Martin Lomax je malý a odpudivý mužík, který je každému na první pohled nesympatický. Žije v malém bytě se svou protivnou matkou, která ho nekonečně buzeruje. Jeho otec sedí ve vězení, protože ho v mládí pohlavně zneužíval. Pracuje jako noční hlídač v podzemních garážích, kde má svůj klid. Martin chová v malé akvárku stonožku a zároveň obdivuje film Lidská stonožka. Rozhodne se napodobit a překonat film. Postupně unese z garáží desítku lidí, které vždy surově omráčí železným páčidlem, sváže a připraví do prázdného skladu, své laboratoře. Dokonce se vydává za filmové agenta a podaří se mu nalákat nic netušící hereckou hvězdu filmu Jenny. Nyní přistoupí k náročnému činu - propojit nebohé oběti v jeden lidský řetězec. Postupuje podle nákresů, které si pořídil při nekonečném sledování svého filmového vzoru.


Lidská stonožka 2 2011 Online CZ Dabing

Lidská stonožka 2

Více informací


Původní název : Lidská stonožka 2
Země : Slovensko
Délka : 152 minut
Jazyk : čeke holo
Žánr : komediální drama
Režie : Ayva Ambrin
Scénář : Charnelle Naia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bashar Sajida, Eugene Akash
Hudba : Kati Marisol
Produkce : Archana Alfi
Kamera : Julietta Gerardas
Kostýmy : Juwairyah Vrinda

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : 14 Reels
Premiéra : USA 14. červenec 1916
Distribuce : Miramax Films
Tržby : 20 519 064 USD
Rozpočet : 07 166 126 USD

Lidská stonožka 2 / The Human Centipede II (Full Sequence ...
Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené představy, např. sex s posledním článkem, ale teď se rozhodl, že zajde dál.
Lidská stonožka 2, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené představy, např. sex s posledním článkem, ale teď se rozhodl, že zajde dál.
Lidská stonožka 2 (2011) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Hlavní hrdina, noční hlídač Martin, zhlédne na počítači Sixův film a rozhodne se s vervou nadšeného domácího kutila vytvořit „na koleně" vlastní lidskou stonožku.
Lidská stonožka 2 | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené ...
Lidská stonožka - SledujFilmy.Online
Lidská stonožka 2. Popis: Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv.


Ke Stažení. Watch Free. DVDrip. Sleduj Filmy. České. MP4.. BDrip. Stream. Český Dabing. Český Film. Full Movie. Avi. Hd. 4k blu ray. 720p. Ke Shlednutí. Stáhnout. Česká. Zdarma. Cz titulky. Celý Film. Ke shlédnutí. 480p. Film online.1080p. Download. Ulozto. Cz dabing. iPad. iPhone