Kamis, 22 Maret 2018

Touha, opatrnost 2007 Online CZ Dabing

Touha, opatrnost 2007 Online CZ Dabing

★★★★☆

Touha, opatrnost má skóre 7,8 z 10, na základě 9771 recenzí



Film se obrací do historie východní Asie a obsahuje akční sekvence, romantiku i erotiku. Odehrává se v Šanghaji během druhé světové války. Odbojová skupina naplánuje vraždu tamějšího bosse, japonského kolaboranta Yee, kterou má provést mladičká Wang Jiazhi. Jakmile se ale celý podnik rozjede, uskutečnit vraždu není tak snadné. Yee i Wang upadají do tajuplného vztahu, kde jeden nemůže mít druhého a přesto bez sebe nemohou být… V hlavních rolích se představí asijská superhvězda Tony Leung (Stvořeni pro lásku, Hard Boiled, Volavka ad.) a mladá čínská herečka a režisérka Tang Wei. Postavu manželky pana Yee ztvárnila čínská herečka a režisérka Joan Chen, kterou diváci znají z množství západních produkcí (např. Poslední císař).


Touha, opatrnost 2007 Online CZ Dabing

Touha, opatrnost

Více informací


Původní název : Touha, opatrnost
Země : Tanzanie
Délka : 150 minut
Jazyk : valonština (wa)
Žánr : tragikomedie
Režie : Sahar Setsuko
Scénář : Bettina Koko

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Joslyn Rawdah, Sumiyyah Chia
Hudba : Arvinder Raynor
Produkce : Sheetal Makenzi
Kamera : Ayza Chinualumogu
Kostýmy : Tyi Jaco

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Eon Productions
Premiéra : USA 21. červen 1955
Distribuce : Samuel Goldwyn
Tržby : 67 607 351 USD
Rozpočet : 49 994 480 USD

Touha, opatrnost / Se, jie (2007) | ČSFD.cz
Film se obrací do historie východní Asie a obsahuje akční sekvence, romantiku i erotiku. Odehrává se v Šanghaji během druhé světové války.
Touha, opatrnost - film online | FILMTORO
Eroticky laděný špionážní thriller se odehrává v Šanghaji roku 1942. Zuří II. světová válka, město je okupováno Japonci a odbojová skupina plánuje vraždu vlivné...
Touha, opatrnost - Online filmy zdarma
Film se obrací do historie východní Asie a obsahuje akční sekvence, romantiku i erotiku. Odehrává se v Šanghaji během druhé světové války.
Touha,opatrnost | Film - rozhlas.cz
Z původně chladného taktizování však poměr mezi Wang a panem Yee přeroste v boj, v němž se sváří vášeň s nedůvěrou, cit s posláním a touha s opatrností.
Touha, opatrnost - Se, jie - film.osobnosti.cz
Eroticky laděný špionážní thriller se odehrává v Šanghaji roku 1942. Zuří II. světová válka, město je okupováno Japonci a odbojová skupina plánuje vraždu vlivného podnikatele Yee.


Download. Ke Stažení.. Česká. Ke Shlednutí. BDrip. Hd. Celý Film.1080p. Watch Free. Český Film. MP4. 480p. Ke shlédnutí. Film online. Full Movie. DVDrip. Český Dabing. České. iPhone. iPad. 4k blu ray. Cz dabing. Stáhnout. Ulozto. Zdarma. Sleduj Filmy. Stream. Avi. 720p. Cz titulky