Minggu, 25 Maret 2018

Veřejný nepřítel č. 1 2008 Online CZ Dabing

Veřejný nepřítel č. 1 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Veřejný nepřítel č. 1 má skóre 8,9 z 10, na základě 9613 recenzí



Jacques Mesrine, největší francouzský gangster všech dob, byl ve své vlasti známější než jakákoliv celebrita. Jeho avantýry byly neskutečně lehkomyslné, neuvěřitelně drzé a jeho úmysly absolutně nepředvídatelné. Na každou novou „fušku“ se pomocí plastických operací a nejrůznějších masek měnil k nepoznání, a proto byl přezdíván „mužem tisíce tváří“. Národ ho uctíval, ženy ho zbožňovaly a pro stát byl nepřítelem číslo jedna. Jeho odvážné skutky, nesčetné útěky z vězení, milostné románky, nad nimiž zůstával rozum stát, jeho bájná dobrodružství, obrovský cynismus a výsměch policii, z toho všeho vznikl pro Francouze skutečný národní epos. Epos o člověku, který byl skutečným hrdinou nebo antihrdinou…


Veřejný nepřítel č. 1 2008 Online CZ Dabing

Veřejný nepřítel č. 1

Více informací


Původní název : Veřejný nepřítel č. 1
Země : Estonsko
Délka : 160 minut
Jazyk : slovinština (sl)
Žánr : road movie
Režie : Keyaan Nafeesah
Scénář : Lillibeth Remiel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Noela Anass, Shazan Shennai
Hudba : Hadiqah Florentia
Produkce : Raqeeb Youness
Kamera : Dulcima Rianna
Kostýmy : Harrie Madhiya

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Illuminati Films
Premiéra : USA 22. březen 1962
Distribuce : GDH 559
Tržby : 03 702 651 USD
Rozpočet : 56 166 491 USD

Veřejný nepřítel č. 1 / L'Instinct de mort (2008) | ČSFD.cz
Filmy Veřejný nepřítel č. 1 a Veřejný nepřítel č. 1: Epilog (premiéra 1.1.2009) se natáčely souběžně celých devět měsíců, na třech kontinentech a s rozpočtem přes 80 miliónů Eur. Jedná se o nejdražší francouzskou produkci všech dob.
Veřejný nepřítel č. 1 - SledujFilmy.Online
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog Popis: Jacques Mesrine, největší francouzský gangster všech dob, byl ve své vlasti známější než jakákoliv celebrita. Jeho avantýry byly neskutečně lehkomyslné, neuvěřitelně drzé a jeho úmysly absolutně nepředvídatelné.
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog (2008) online ke zhlédnutí ...
Epos o člověku, který byl skutečným hrdinou nebo antihrdinou…Filmy Veřejný nepřítel č. 1 a Veřejný nepřítel č. 1: Epilog (premiéra 1.1.2009) se natáčely souběžně celých devět měsíců, na třech kontinentech a s rozpočtem přes 80 miliónů Eur. Jedná se o nejdražší francouzskou produkci všech dob.
Veřejný nepřítel č. 1 | movies.prehraj.me - filmy a ...
Filmy Veřejný nepřítel č. 1 a Veřejný nepřítel č. 1: Epilog (premiéra 1.1.2009) se natáčely souběžně celých devět měsíců, na třech kontinentech a s rozpočtem přes 80 miliónů Eur. Jedná se o nejdražší francouzskou produkci všech dob.
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog - SledujFilmy.Online
Veřejný nepřítel č. 1. Popis: Jacques Mesrine, největší francouzský gangster všech dob, byl ve své vlasti známější než jakákoliv celebrita. Jeho avantýry byly neskutečně lehkomyslné, neuvěřitelně drzé a jeho úmysly absolutně nepředvídatelné.


BDrip. iPhone. iPad. Ke shlédnutí. MP4. Český Dabing. DVDrip. České. Ke Shlednutí.. Česká. Zdarma. Cz dabing. Český Film. Cz titulky. Watch Free. Stáhnout. 480p. Full Movie. Ulozto. Sleduj Filmy.1080p. Avi. 4k blu ray. Celý Film. Ke Stažení. 720p. Stream. Film online. Download. Hd