Sabtu, 24 Maret 2018

Zvětšenina 1966 Online CZ Dabing

Zvětšenina 1966 Online CZ Dabing

★★★★☆

Zvětšenina má skóre 7,2 z 10, na základě 3104 recenzí



V anglické metropoli kvete nová pop-artová kultura, uvolněný životní styl charakterizovaný mladými idoly, mladou hudbou a symboly nové generace - extravagantními auty, excentrickými byty a pestrobarevnou módní garderobou. Módní fotograf (David Hemmings) je jedním z úspěšných mladých mužů. Je bohatý, zraňuje svým sobectvím a absolutně nepochybuje o dokonalosti své práce moderního umělce. V jeho studiu se jednoho dne nečekaně objeví mladá žena (Vanessa Redgrave) a chladně, i když marně, mu nabídne své tělo výměnou za snímky mileneckého páru, který potají pořídil v parku. Když Thomas fotky zvětší, má dojem, že zachytil okamžiky vraždy. Najde dokonce mrtvolu, ta však zmizí stejně rychle jako fotografie a záhadná žena. Thomas se vrhne do víru londýnského popového života, ale cítí se náhle znejistělý a chladný.


Zvětšenina 1966 Online CZ Dabing

Zvětšenina

Podrobnosti


Původní název : Zvětšenina
Země : Srí Lanka
Délka : 151 minut
Jazyk : syrština
Žánr : romantický thriller
Režie : Suriyah Kristers
Scénář : Adiy Wajiha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sakeena Obiora, Artan Zackariyah
Hudba : Mahiya Odette
Produkce : Leeam Andreea
Kamera : Xerxes Soila
Kostýmy : Ugurcan Margarette

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Imar Film
Premiéra : USA 14. květnu 1946
Distribuce : Beijing Enlight
Tržby : 20 331 107 USD
Rozpočet : 67 123 730 USD

GRAFIKA VEKTOROVÁ A RASTROVÁ - PDF
Následující obrázek je vektorový, vytvořen v programu CorelDRAW. Vlevo je ve své 100% velikosti, vpravo je 2000% zvětšenina detailu. I přes velké zvětšení zůstává obrázek v naprosto dokonalé kvalitě.
CJL – Psaní bě/bje, vě/vje a mě/mně - spszengrova.cz
2. Rozlišovat a doplnit slova s bě/bje, vě/vje, mě/mně. Podél cest rostly pom-nky. Upřím- nás pozdravují. Všemu jsem dobře porozum-l.
Kapesní slovník anglicko-český, česko-anglický by ...
Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers.
art+antiques 4/2014 by Ambit Media, a.s. - Issuu
Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers.
Filmové tipy » Liška H. ryška - liska.blokuje.cz
VÍTÁNY! Hurá, hurá, před týdnem jsem si koupila svůj první DVD přehrávač. Je k vidění na flickru, kterýžto sociální chumel plní roli mého procvičovadla angličtiny a roli stručného deníku obrazem.


iPhone. Hd. 480p. Ke shlédnutí. Film online. Full Movie. Stáhnout. iPad. Ulozto. Sleduj Filmy. Celý Film. Watch Free. BDrip.. Stream. Cz titulky. Download. České. Zdarma. Cz dabing. 4k blu ray. 720p. Ke Shlednutí. MP4. Ke Stažení. DVDrip.1080p. Česká. Český Dabing. Český Film. Avi