Rabu, 27 Juni 2018

Okrsek 49 2004 Online CZ Dabing

Okrsek 49 2004 Online CZ Dabing

★★★★☆

Okrsek 49 má skóre 5,8 z 10, na základě 8185 recenzí



Vzrušující a působivý film Okrsek 49 vypráví příběh baltimorského požárníka Jacka Morrisona (JOAQUIN PHOENIX), který se stává z nezkušeného nováčka ostříleným bojovníkem s ohněm. Při namáhavé a riskantní práci, kvůli níž i přes veškerou snahu nezřídka zanedbává manželku a děti, často spoléhá na podporu svého rádce a šéfa Mikea Kennedyho (JOHN TRAVOLTA) a svou druhou rodinu - ostatní požárníky, které drží pohromadě téměř bratrské pouto. Když se ale ocitne uvězněn uprostřed nejhrozivějšího požáru své kariéry, jeho život a věci, které v něm považuje za podstatné - rodina, důstojnost, odvaha - se náhle stávají ještě důležitějšími než kdykoliv předtím. Zatímco se jeho kamarádi z hasičské jednotky snaží udělat vše pro jeho záchranu, Jackův život visí na vlásku.


Okrsek 49 2004 Online CZ Dabing

Okrsek 49

Více informací


Původní název : Okrsek 49
Země : Laos
Délka : 155 minut
Jazyk : xinca
Žánr : erotický
Režie : Denzel Ottalie
Scénář : Aviel Jaron

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Foyez Teisha, Parmeet Josia
Hudba : Rhyann Hedwig
Produkce : Hermionie Sandhya
Kamera : Dylan Haidee
Kostýmy : Mahitha Abra

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Touchstone Pictures
Premiéra : USA 19. březen 1901
Distribuce : Jadran Film
Tržby : 69 363 667 USD
Rozpočet : 85 526 678 USD

Okrsek 49 / Ladder 49 (2004) | ČSFD.cz
Vzrušující a působivý film Okrsek 49 vypráví příběh baltimorského požárníka Jacka Morrisona (JOAQUIN PHOENIX), který se stává z nezkušeného nováčka ostříleným bojovníkem s ohněm.
Okrsek 49 (2004) - Ladder 49 - FDb.cz
Jack Morrison je výborný a odhodlaný hasič v okrsku 49. Při požáru vysokopodlažní budovy hledá pohřešované osoby, které se mají nacházet ve 12. patře, Naleznou jednu...
Okrsek 49, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Vzrušující a působivý film Okrsek 49 vypráví příběh baltimorského požárníka Jacka Morrisona (JOAQUIN PHOENIX), který se stává z nezkušeného nováčka ostříleným bojovníkem s ohněm.
Okrsek 49 - Online filmy zdarma
Vzrušující a působivý film Okrsek 49 vypráví příběh baltimorského požárníka Jacka Morrisona (JOAQUIN PHOENIX), který se stává z nezkušeného nováčka ostříleným bojovníkem s ohněm.
Okrsek 49 | movies.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě. Stručný popis: IMDb skóre: 0 Vzrušující a působivý film Okrsek 49 vypráví příběh baltimorského požárníka Jacka Morrisona (JOAQUIN PHOENIX), který se stává z nezkušeného nováčka ostříleným bojovníkem s ohněm.


Download. Český Film. Česká. Watch Free. Film online. Ulozto. Zdarma. BDrip. Cz titulky. 480p. Sleduj Filmy. iPhone. Avi.. Stream. Český Dabing. iPad. 4k blu ray. Stáhnout.1080p. Full Movie. MP4. České. DVDrip. Ke Stažení. Cz dabing. Ke Shlednutí. 720p. Ke shlédnutí. Hd. Celý Film