Selasa, 26 Juni 2018

Revizoři 2003 Online CZ Dabing

Revizoři 2003 Online CZ Dabing

★★★★☆

Revizoři má skóre 6,2 z 10, na základě 3844 recenzí



Svižně natočený akční thriller odehrávající se v budapešťském metru maďarského Američana Nimróda Antala. V Maďarsku se stal tento film kasovním trhákem a trumfnul většinu hollywoodské produkce, která se v té době promítala. Jak už bylo řečeno, Kontroll se odehrává ve tmavých tunelech maďarského metra, které jakoby z oka vypadlo tomu pražskému a sleduje několik revizorů a jejich kontrolované pasažéry.


Revizoři 2003 Online CZ Dabing

Revizoři

Více informací


Původní název : Revizoři
Země : Etiopie
Délka : 163 minut
Jazyk : řečtina (el)
Žánr : splatter
Režie : Adar Sae
Scénář : Siddiqa Shehzadi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juweyriya Success, Matthaus Yoni
Hudba : Krina Janina
Produkce : Lilou Adria
Kamera : Faraj Mayesha
Kostýmy : Caedon Allysia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Soho Media
Premiéra : USA 17. červenec 1921
Distribuce : Nordisk Film
Tržby : 36 711 413 USD
Rozpočet : 09 974 612 USD

Wikipedie, otevřená encyklopedie
Ústava Československé socialistické republiky, často též nazývána Socialistická ústava, začala být připravována v dubnu 1960, kdy ji jako svůj návrh předložil ústřední výbor Komunistické strany Československa (KSČ).
Cesta z Negombo do Polonnawura - Srí Lanka - Cestopisník
Cestopis » Asie » Sri Lanka 2013 » Cesta z Negombo do Polonnawura – Srí Lanka. ... Mezi tím furt Revizor prolejzal i tím přeplněným busem a vybíral prachy.
Sigiria a cesta do Kandy - Srí Lanka - Cestopisník
Cestopis » Asie » Sri Lanka 2013 » Sigiria a cesta do Kandy ... Revizor si u toho stih ještě koupit u stánku sváču a za jízdy naskočil do rozjetýho busu.
LevnáTramvajenka.cz
Zaplatíte a počkáte na potvrzení. Do dvou dnů od zaplacení dostanete potvrzení, že byl koupen kupon na vaši Opencard či Lítačku. Pokud platíte trvalým příkazem, tak to trvá až 4 dny.
20131113_cz_praha by metro czechrepublic - Issuu
Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers.


.1080p. Stáhnout. Full Movie. Ke Stažení. Celý Film. iPhone. Česká. Stream. Cz titulky. Ke shlédnutí. Český Film. Film online. MP4. Cz dabing. BDrip. Zdarma. 720p. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Avi. Český Dabing. iPad. České. Hd. 480p. Sleduj Filmy. DVDrip. Watch Free. Download. Ulozto