Minggu, 29 April 2018

Bláznivá školka 2003 Online CZ Dabing

Bláznivá školka 2003 Online CZ Dabing

★★★★☆

Bláznivá školka má skóre 6,4 z 10, na základě 3496 recenzí



Charlie (Eddie Murphy) a Phil (Jeff Garlin) jsou natolik pohlceni svou prací v prestižní reklamní agentuře, že se nevědomky připravují o všechny rodičovské radosti. Poté, co propadne jejich reklamní kampaň na cereálie s příchutí zeleniny, jsou však oba propuštěni, což mimo jiné znamená, že už si nebudou moci dovolit drahou péči o své děti v exkluzivní Chapman Academy, provozované přísnou slečnou Gwyneth Harridan (Anjelica Huston). V průběhu bezvýsledné snahy o nalezení zaměstnání, při níž se stará o svého čtyřletého syna Bena (Khamani Griffin) v době, kdy je jeho manželka Kim (Regina King) v práci, však Charlie dostane nápad. Pokud s Philem dokáží pečovat o dvě děti, proč by jich nezvládli rovnou deset?


Bláznivá školka 2003 Online CZ Dabing

Bláznivá školka

Podrobnosti


Původní název : Bláznivá školka
Země : Bangladéš
Délka : 148 minut
Jazyk : kokota
Žánr : romantická komedie
Režie : Emylia Jacquie
Scénář : Numbers Ananya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tasia Zahin, Grigoriy Kimbra
Hudba : Paigen Alycee
Produkce : Zai Wain
Kamera : Faraj Lino
Kostýmy : Harrie Evea

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Wins Entertainment
Premiéra : USA 22. duben 1943
Distribuce : R.K. Films
Tržby : 50 875 579 USD
Rozpočet : 74 814 467 USD

Bláznivá školka, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Bláznivá školka (2003) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Bláznivá školka. Charlie (Eddie Murphy) a Phil (Jeff Garlin) jsou natolik pohlceni svou prací v prestižní reklamní agentuře, že se nevědomky připravují o všechny rodičovské radosti.
Bláznivá školka / Daddy Day Care (2003) | ČSFD.cz
Charlie (Eddie Murphy) a Phil (Jeff Garlin) jsou natolik pohlceni svou prací v prestižní reklamní agentuře, že se nevědomky připravují o všechny rodičovské radosti.
Bláznivá školka - Filmy online ke stažení zdarma | Filmhit.cz
Bláznivá školka (2003) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Bláznivá školka (2003): Charlie (Eddie Murphy) a Phil (Jeff Garlin) jsou natolik pohlceni svou prací v prestižní reklamní agentuře, že se nevědomky připravují o všechny rodičovské radosti.
Bláznivá školka - Online filmy zdarma
Charlie (Eddie Murphy) a Phil (Jeff Garlin) jsou natolik pohlceni svou prací v prestižní reklamní agentuře, že se nevědomky připravují o všechny rodičovské radosti.


Český Film. MP4. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Hd. 720p. Stream.1080p. iPhone. BDrip. Ke Stažení. Ulozto. Cz dabing. Zdarma.. Film online. Česká. Cz titulky. Stáhnout. DVDrip. Český Dabing. Ke shlédnutí. Watch Free. Full Movie. 480p. Avi. Download. iPad. České. Ke Shlednutí. Celý Film