Minggu, 29 April 2018

Prostě sexy 2002 Online CZ Dabing

Prostě sexy 2002 Online CZ Dabing

★★★★☆

Prostě sexy má skóre 6,8 z 10, na základě 5485 recenzí



Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec.(oficiální text distributora)


Prostě sexy 2002 Online CZ Dabing

Prostě sexy

Podrobnosti


Původní název : Prostě sexy
Země : Jamajka
Délka : 151 minut
Jazyk : tocholabalština
Žánr : komediální drama
Režie : Fabienne Hanga
Scénář : Abiel Shaunte

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Deonna Rheanne, Bradie Josia
Hudba : Emilyrose Ying
Produkce : Amaru Attila
Kamera : Asan Keshia
Kostýmy : Taylia Rayyaan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Glavkino
Premiéra : USA 21. září 1961
Distribuce : Elstree Studios
Tržby : 74 180 163 USD
Rozpočet : 96 304 932 USD

Prostě sexy / The Sweetest Thing (2002) | ČSFD.cz
Vitaminy. Škoda, že spousta uživatelek csfd (aspoň to, tak vypadá), když ve filmu vidí partu sexy koček (které obletuje každý chlap), tak závistivě strhnou hvězdu za každou z nich co se ve filmu objevila.
Prostě sexy (2002) online ke zhlédnutí - Filmy Najserialy ...
Prostě sexy. Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily.
Prostě sexy - film online | FILMTORO
Christina a její dvě kamarádky si zatím užívaly život naplno a nijak se nevázaly. Ale když potká po dlouhé době konečně zajímavé kluka, hned jí zmizí.
Dárky za reklamu. - Revoluční stránka - Home | Facebook
Dárky za reklamu. - Revoluční stránka. 113 likes. PŘIDEJTE SE DO STRÁNKY A DOSTÁVEJTE CENY ZA ZHLÉDNUTÍ REKLAMY!!
Prostě sexy / The Sweetest Thing (2002) | ČSFD.cz
Problém je ale v tom, že filmy jako Bulšit nebo právě Prostě sexy jsou tak špatné, že se už člověk nemůže bavit ani na účet jejich tvůrců.


Stáhnout. Stream. 720p. České.1080p. 4k blu ray. Celý Film. Download. iPad. Avi. Film online. Ke shlédnutí. Hd. BDrip. Watch Free. Full Movie. iPhone. Ke Shlednutí.. Cz dabing. Český Film. Česká. DVDrip. Cz titulky. Ulozto. Zdarma. Ke Stažení. MP4. Sleduj Filmy. 480p. Český Dabing