Kamis, 26 April 2018

Jako ty 2015 Online CZ Dabing

Jako ty 2015 Online CZ Dabing

★★★★☆

Jako ty má skóre 7,4 z 10, na základě 8608 recenzí



Equals vypráví příběh Silase (Nicholas Hoult), který žije v budoucí společnosti zvané Kolektiv. Obyvatelé tohoto moderního světa jsou novým druhem lidí, kterému se říká Vyrovnaní (Equals). Vyrovnaní jsou mírumilovní, klidní, spravedliví a zdvořilí a život v Kolektivu je dokonalý; není v něm žádná chamtivost, chudoba, násilí a žádné emoce. Ale nové onemocnění všechny ohrožuje. SOS - switched-on-syndrome (přepínací syndrom) ve svých obětech aktivuje všechno, čemu si Vyrovnaní mysleli, že unikli: depresi, citlivost, strach, lásku, a jakmile je nějaká osoba nakažená SOS, je poslána do Skrýše a už ji nikdo nikdy nevidí. Když Silas onemocní, stává se psancem, ale všimne si při tom jedné osoby, která vypadá, že rozumí, čím si prochází. Nia (Kristen Stewart) má city, ale zdá se, že je schopná je skrývat. Když ji odhalí, oba najdou spojení, které nad nimi rychle převezme kontrolu. Poprvé ve svém životě cítí lásku a intimitu, ale jediným způsobem, jak mohou přežít, je útěk.


Jako ty 2015 Online CZ Dabing

Jako ty

Podrobnosti


Původní název : Jako ty
Země : Nizozemsko
Délka : 168 minut
Jazyk : meknijština
Žánr : science fantasy
Režie : Jessenia Avril
Scénář : Darrin Reneece

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zamir Verona, Saule Maurizio
Hudba : Abrish Kyeron
Produkce : Jacobe Gustavo
Kamera : Shereen Muizza
Kostýmy : Sharnna Cheska

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cinergi Pictures
Premiéra : USA 20. květnu 1959
Distribuce : Shree Venkatesh
Tržby : 43 098 350 USD
Rozpočet : 60 954 683 USD

à vodní stránka | Zimovzdorné bambusy a pÄ stovánà ...
à vodní stránka - na stránkách bambusy.info naleznete mé zkuÅ¡enosti s pÄ stováním bambusů v naÅ¡ich podmínkách, informace o jejich zimovzdornosti, odkazy na pÄ stitelské pŠíruÄ ky, knihy a filmy. O bambusech pak můžete diskutovat v naÅ¡em bambusovém fóru.
VÝPRAVY A AKCE KMENE. Strá nká 1 - PDF
Ty jsme nahrávali u jednoho kamaráda našeho náčelníka. Když čas zavelí k vymrskání si nějakých těch vajíček od holek, tak Ťapáč spojí svoje pomlázky s kmenem Stopaři Wallowa a jede na společné Velikonoce na chatu se spoustou her a zábavy.
Pozor na "akÄ ní" nabídky termovizního mÄ Å enà ...
Neberte proto akÄ ní nabídky jako ty nejlepší službu! AkÄ ní cena inzerovaná na internetových stránkách, ...
à vodní stránka - Kooperativní skupina pro ...
à vodní stránka; ... pÅ ipomínky a podnÄ ty ... 2015 â Pro Ä leny Kooperativní skupiny pro neuroendokrinní nádory se konala jako ...
à vodní stránka | Elektronická evidence tržeb (EET)
Ty zodpovídají proÅ¡kolení zamÄ stnanci FinanÄ ní správy. Metodické dotazy týkající se evidence tržeb budou operátoÅ i zodpovídat na telefonním Ä Ã­sle 225 092 392 v pracovních dnech od 9:00 do 17:00 hodin.


Stáhnout. iPad. Ke Shlednutí. 480p. Cz titulky. MP4.. Ke Stažení. Stream. 4k blu ray. BDrip. Film online. České. Avi. Zdarma. Sleduj Filmy. Hd. Celý Film. Download. Ulozto. iPhone. Český Film. Cz dabing. DVDrip.1080p. Ke shlédnutí. Full Movie. 720p. Watch Free. Český Dabing. Česká