Jumat, 20 April 2018

Tři muži a nemluvně 1987 Online CZ Dabing

Tři muži a nemluvně 1987 Online CZ Dabing

★★★★☆

Tři muži a nemluvně má skóre 7,0 z 10, na základě 8741 recenzí



Americká adaptace jednoho z nejúspěšnějších francouzských filmů osmdesátých let. Tři skuteční muži, kteří sdílejí velký luxusní byt, zažijí jednoho dne skutečný šok. Před dveře totiž kdosi doručil skutečné, živé, a jak se zdá tak v tu chvíli také nevratné nemluvně. V přiloženém dopise prosí nějaká Sylvie Jacka, aby se postaral o jejich malou dcerku. Malý nezvaný host přivádí zpočátku Jacka, Michaela a Petera, naprosto nepřipravené k péči o mimino, k zoufalství. Přestože jim však "mateřské" povinnosti zabírají veškerý čas a značně nabourávají dosavadní zaběhnutý způsob života plný radovánek, vlastních více či méně úspěšných kariér a večírků s přáteli, začínají si na malou Mary zvykat a když se pro ni Sylvie vrátí, zjistí, že jejich životy jsou bez ní podivně prázdné a neuspokojivé. Rozhodnou se tedy pro poněkud neobvyklé a značně radikální řešení


Tři muži a nemluvně 1987 Online CZ Dabing

Tři muži a nemluvně

Více informací


Původní název : Tři muži a nemluvně
Země : Afghánistán
Délka : 150 minut
Jazyk : michif
Žánr : drama
Režie : Shuhena Tyrone
Scénář : Yousha Madoc

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Denyse Eleyna, Auriol Prakriti
Hudba : Leida Anissa
Produkce : Chelby Zyla
Kamera : Marcell Henrik
Kostýmy : Vy Coy

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Wenhua Film
Premiéra : USA 16. květen 1914
Distribuce : Fox Searchlight
Tržby : 51 243 922 USD
Rozpočet : 92 443 390 USD

Tři muži a nemluvně - SledujFilmy.Online
Tři skuteční muži, kteří sdílejí velký luxusní byt, zažijí jednoho dne skutečný šok. Před dveře totiž kdosi doručil skutečné, živé, a jak se zdá tak v tu chvíli také nevratné nemluvně.
Tři muži a nemluvně / Three Men and a Baby (1987) | ČSFD.cz
Tři skuteční muži, kteří sdílejí velký luxusní byt, zažijí jednoho dne skutečný šok. Před dveře totiž kdosi doručil skutečné, živé, a jak se zdá tak v tu chvíli také nevratné nemluvně.
Tři muži a nemluvně, Sleduj filmy online zdarma na ...
Tři skuteční muži, kteří sdílejí velký luxusní byt, zažijí jednoho dne skutečný šok. Před dveře totiž kdosi doručil skutečné, živé, a jak se zdá tak v tu chvíli také nevratné nemluvně. V přiloženém dopise prosí nějaká Sylvie Jacka, aby se postaral o jejich malou dcerku.
Tři muži a nemluvně (film, 1985) – Wikipedie
Tři muži a nemluvně (Trois hommes et un couffin) je francouzský hraný film z roku 1985, který režíroval Coline Serreau podle vlastního scénáře. Filmová komedie popisuje osudy tří mužů, kteří jsou nuceni se postarat o malé dítě. Snímek získal několik ocenění César.
Tři muži a nemluvně — Česká televize - ceskatelevize.cz
Jedna z nejlepších francouzských komedií osmdesátých let Tři muži a nemluvně se může vedle komerčního úspěchu pochlubit i slušným kritickým ohlasem. Ve Francii získala celkem tři Césary – nejlepší film, scénář a mužský herecký výkon ve vedlejší roli (Michel Boujenah) a zároveň nominaci na Oscara v kategorii zahraničních filmů.


DVDrip. Stream. Český Dabing. iPhone. Stáhnout. Avi. Cz titulky. Cz dabing. 4k blu ray. iPad. Hd. Ke Stažení. MP4. 720p. Watch Free.1080p. 480p. Film online.. Full Movie. Zdarma. Download. Ke Shlednutí. České. Ke shlédnutí. Ulozto. Sleduj Filmy. Celý Film. Český Film. Česká. BDrip